Palvelut

VESIKÄVELYMATTO

Käytössämme on Lepikon Oy:n kotimainen vesikävelymatto. Vesikävelyn avulla voimme kuntouttaa toipilaita, esim. jännevammasta toipuvia hevosia käyttäen veden nostavaa ja kylmäävää vaikutusta. Myös terveen hevosen muun treenin ohella vesikävelystä on hyötyä. Vesikävelymatolla hevonen joutuu käyttämään tukirangan lihaksia ja sen on käytettävä myös heikompaa puoltansa, täten saadaan lihaksiston mahdollinen toispuoleisuus pienenemään. Myös raajojen liikelaajuus ja lihaksiston jäykkyys paranee.

 INFRAPUNASOLARIUM

Käytössämme on Mercurr hevosten infrapunasolarium. Solariumit voivat osaltaan parantaa hevosesi suorituskykyä ja kuntoa. Lämpöenergia tunkeutuu ihon alle lihaksiin, vilkastuttaa verenkiertoa, mikä puolestaan parantaa lihasten joustavuutta. Tämä auttaa ehkäisemään vammoja, mutta parantaa myös vammojen paranemisaikoja. Solariumit auttavat hevostasi palautumaan nopeammin harjoituksen jälkeen, sillä verenkierron vilkastuminen nopeuttaa verensokerin imeytymistä lihaksiin ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.

HÖYRYHENGITYSLAITE

Käyttöömme tulee Flexineb höyryhengityslaite, joka tuottaa erittäin hienoa inhaloitavaa höyryä. Se toimii hengitysteiden avaajana sekä hengitysvaikeuksien ja useimpien hengitystiesairauksien hoitovälineenä. Flexinebillä voidaan annostella Suolaliuosta, Palsamia, Eukalyptusta sekä eläinlääkäreiden ja klinikoiden toimesta antibiootteja tulehtuneisiin keuhkoihin ja keuhkojen sekä ilmateiden hoitoon tarkoitettuja lääkkeitä. Hengitystiesumuttimen kautta lääkitseminen on tehokas ja miellyttävä, myös hevosen kannalta.

 CRYONIC -HUIPPUKYLMÄLAITE

Käytössämme on Cryonic-huippukylmälaite, johon olemme saaneet asianmukaisen koulutuksen. NCS-huippukylmähoitolaitteet on kehitetty ihmisten ja eläinten hoitoon. NeuroCryoStimulation (NCS) eli huippukylmähoito lievittää kipua ja poistaa tulehdusta. Laitteen mikrokidesuihku, jossa yhdistyvät jäähtymisen nopeus, alhainen lämpötila -78,5°C sekä suihkun iholle tuottama paine ja värähtely, lisää aineenvaihduntaa hoidettavalla alueella, rentouttaa suuria lihaksia ja aiheuttaa luontaiset paranemismekanismit käynnistävän termoshokin. Hyvä hoitaa esimerkiksi takapolvia, joita on muuten hankala kylmätä ja hoitaa.

 
 

Cras urna felis accumsan at ultricesid posuere masa um socisd natoque penatibus magnisd Lorem ipsum dolor sit ame onsectea dipe.