Talli ja toiminta

WesHepo Ky:n tilat sijaitsevat Osmangilla n. 11km Kiuruveden keskustasta.

Tallissa on 8 karsinaa ja tallin yhteydessä 3hevosen pihatto, jossa on siitostammoja varsoineen. Talliin on remontoitu 2018 alkuvuodesta tilat vesikävelykoneelle ja pakkopilttuulle, ilmanvaihto on myös parannettu entisestään. Osassa tarhoista on katokset, joten hevosten on mahdollista tarhata ulkona 24/7. Tarhojen pohjat on osittain salaojitettu ja hiekoitettu. Tallilla on myös ratsastuskenttä ja pehmeästä hiekasta koostuva mäkinen metsälenkki ajoon ja ratsastukseen.

talli

Tallilla työskentelee tällä hetkellä Heidi Waarna täysipäiväisesti ja puoliso Roni Waarna auttelee minkä ehtii työnsä ohella. Tallilla käy sovittaessa ammattikengittäjä, hevosfysioterapeutti ja eläinlääkäri. Hevosten kävelytys suunnitellaan yhdessä valmentajan kanssa ja tarvittaessa eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti.

Tuo hevosesi meille täysihoitoon ja suunnittele/toteuta hevosesi treenaaminen täältä käsin, käytettävissäsi vesikävelymatto ja infrapunasolarium. 4 hevosen kuorma-autolla voi useampi hevonen lähteä käymään hiitillä lähiradalla.

Tervetuloa tutustumaan! 

 

 
 

Cras urna felis accumsan at ultricesid posuere masa um socisd natoque penatibus magnisd Lorem ipsum dolor sit ame onsectea dipe.